دورهمی برنامه نویسی

امروز می خواهیم درباره اینکه سی شارپ چیست و چه کاربردهایی دارد با شما صحبت کنیم. سی شارپ چیست؟ سی شارپ یک زبان برنامه نویسی چند منظوره عمومی است

زبانی به نام سی شارپ چیست؟

زبانی به نام سی شارپ چیست؟
امروز می خواهیم درباره اینکه سی شارپ چیست و چه کاربردهایی دارد با شما صحبت کنیم.
سی شارپ چیست؟
سی شارپ یک زبان برنامه نویسی چند منظوره عمومی است که حدود سال 2000 میلادی توسط مایکروسافت ساخته و در سال 2003 به عنوان یک زبان برنامه نویسی استاندارد بین المللی تصویب شد.
حالا نرم افزارهایی که میشود با سی شارپ طراحی کرد
سی شارپ یک زبان سمت سرور است. پس میتوان به عنوان یک زبان بک-اند از آن استفاده کرد. اما این تمام ماجرا نیست.
مایکروسافت با خرید شرکتی به نام Xamarin قدمی بزرگ در مسیر رشد هر چه بیشتر استفاده از #C برداشت. این تکنولوژی امکانی را فراهم کرده است که به سادگی می‌توان به کمک زبان #C برای دستگاه‌های اندرویدی و iOS اپلیکیشن تولید کرد.
اگر کسی به شما گفت که هر چه باشد، اپ‌های زامارین مثل اپ‌هایی که با زبان اصلی آن پلتفرم ایجاد شده‌اند نمی‌شود، با خیال راحت به او بگویید که اشتباه می‌کند. اپ‌های تولید شده به کمک #C و زامارین می‌توانند دقیقا همان کارایی و زیبایی اپ‌های به اصطلاح Native برای اندروید یا iOS را داشته باشند.
اگر نیاز به یک وبسایت دارید، کافیست  #C را صدا بزنید تا به کمک تکنولوژی ASP.Net این امکان را فراهم ‌کند که وب‌سایتی بسیار قدرتمند و در عین حال زیبا ایجاد کنید.
در آخر اینکه میتوانید به کمک سی شارپ نرم‌افزارهای تحت ویندوز و macOS تولید کرد. راستش در چند نسخه اخیر ویندوز، مخصوصا Windows 10، بخش زیادی از خود این سیستم عامل به وسیله زبان #C نوشته شده است.
بازار کار زبان برنامه نویس سی شارپ
علاوه بر پشتیبانی قوی، انعطاف‌پذیری و قدرت بالا  که از خصوصیات بارز سی شارپ هستند، نزدیک به 31% توسعه دهندگان از این زبان برای تولید برنامه های خود استفاده می کنند. همچنین در وب سایت Stackoverflow  برای سی شارپ بیش از یک میلیون موضوع طرح کرده که  از این لحاظ سومین جایگاه را دارد.
 این محبوبیت عامل اصلی افزایش نیاز به نیروی کار باتجربه و حرفه ای می باشد. افرادی که در زمینه برنامه نویسی سی شارپ توانایی کافی را داشته باشند، می توانند به راحتی شغل مورد علاقه خود را بیابند. این شغل ها عبارتند از:
  • طراحی برنامه های ویندوز
  • طراحی کتابخانه و برنامه های مکمل
  • طراحی برنامه‌های تحت وب
  • برنامه‌های موبایل برای آندروید و iOS
  • هوش مصنوعی و یادگیری ماشین
  • بلاکچین و ارز های مجازی
  • اینترنت اشیا
  • طراحی بازی های کامپیوتری و …
آینده سی شارپ چیست
این زبان، تمام نشدنی خواهد بود چرا که نسخه های جدید آن نیز هر چند وقت یکبار توسط مایکروسافت ارائه می‌شود و دارای قابلیت‌های جدیدی است.  اگر بخواهیم درباره‌ی رنکینگ و رتبه‌ی آن در دنیا صحبت کنیم می‌توانیم این طور بگوییم که: سی‌شارپ از دیدگاه‌های مخلتف چهارمین و در برخی پنجمین زبان کاربردی، قدرتمند و محبوب دنیا محسوب می شود.
بنابراین این زبان برنامه نویسی از محبوبیت و اعتبار بسیار بالایی برخوردار است.
در ایران دو زبان برنامه نویسی بخش اعظم نرم افزارها و وب سایت های سازمان های دولتی و خصوصی را فرا گرفته است که C# (ASP.NET)  و جاوا پرچم داران آن هستند.
و در  آخر بشنوید از مزایای سی شارپ:
  1. زبانی شیء گرا

یک  زبان شیء گرای محض که این قابلیت را به ما می دهد که برنامه های قابل نگهداری ماژولار و کدهای قابل استفاده مجدد را ایجاد نماییم. 

  1. مجموعه Garbage خودکار

دارای یک سیستم بسیار کارآمد برای پاک کردن و حذف تمام زباله ها در سیستم است یعنی اگر شما متدی نوشته باشید ک در هیچ جا از آن استفاده نکرده باشید این زبان آن را به صورت خودکار حذف میکند.

  1. عدم بروز مشکل در صورت وجود اختلال در حافظه

زبان برنامه نویسی سی شارپ دارای یک قابلیت عمده در زمینه پشتیبان گیری قوی حافظه می باشد و  در هنگام بروز اختلال در حافظه و سایر مشکلات مشابه خللی ایجاد نمیشود و دارای عملکردی کاملاً عالی نسبت به سایر زبان های دیگر می باشد.

  1. توسعه راحت تر

کتابخانه های class غنی ، پیاده سازی بسیاری از توابع را آسان می کنند. 

  1. Cross Platform

اگر روی دستگاه خود ، فریم ورک NET. را نصب کرده باشیم ، برنامه های ما به خوبی اجرا خواهند شد.

  1. یکپارچگی بهتر

برنامه های کاربردی نوشته شده در فریم ورک NET. ، یکپارچگی و تفسیرپذیری بهتری با دیگر فناوری های NET. خواهند داشت. در واقع #C بر روی CLR اجرا می شود ، و این امر یکپارچگی آن را با مؤلفه های نوشته شده در زبان های دیگر ساده می سازد.

  1. کدنویسی با خوانایی بیشتر

مفاهیم قراردادی در متدهای get-set ، باعث خواناتر شدن کدها می شوند. هم چنین در #C ما نیازی به نگرانی در مورد فایل های هدر نداریم.

  1. کمبود انتخاب

هنگامی که در بستر مایکروسافت کار می کنیم ، برای همه چیز ، ابزاری داریم. از این رو ، اساساً ، ما نیازهای خود را با ابزار مطابقت می دهیم و از آنها استفاده می کنیم. 

خب دوستان مبحث ما درباره سی شارپ چیست به پایان رسید و امیدواریم که از این مطلب لذت برده باشید؛ موفق باشید.
+ نوشته شده در  پنجشنبه 4 دی 1399ساعت 18:43  توسط fattahi